Communicatie

 

Het is over en uit voor prepperforum Preppers.nl

En met het opheffen van Nederlands grootste prepper forum; preppers.nl zitten veel van onze deelgenoten plotseling zonder uitlaatklep of vraagbaak. Een Forum is immers een geweldige plek om samen te komen en op dagelijkse basis nieuwe, leuke en interessante feiten te delen of juist tot je te nemen. 

Dat het preppers forum er mee stopt is echt jammer... maar wel begrijpelijk. Het beheren van een forum is ongelofelijk tijdrovend. Er zijn verschrikkelijk veel zaken c.q. bezigheden die een admin dagelijks moet uitvoeren om het forum goed, eerlijk én vriendelijk te houden. En hoe groter het forum, hoe lastiger dit is.  

Ook wij hebben wel eens met de gedachten gespeeld een forum te beginnen. En het is ons ook wel een enkele keer gevraagd of verzocht. De reden dat wij dat avontuur nooit zijn begonnen is de zelfde reden als één van de heren van preppers.nl al aanvoerde; tijd. Of beter gezegd; een tekort aan tijd.

Máár... we willen wel kijken of een vergelijkbaar iets mogelijk is via Facebook. Samen met de mensen achter de website www.doomsday-preppers.nl én de prepperwebshop; www.prepwinkel.nl hebben een oude Facebook groep omgebouwd naar een geheime Facebook groep. De dode leden zijn er uitgegooid en we hebben alvast iets wat aan informatie er opgezet.

Voorop gesteld dat wij absoluut niet de intentie en/of kunde hebben om het niveau van preppers.nl te evenaren is deze geheime Facebook groep dan ook niet bedoeld als alternatief voor het preppers forum. Deze besloten Facebook groep is puur uit te liefde en passie voor het 'preppen'. 

Lijkt het jou wel wat? Meld je dan aan via de volgende link. Het lijkt ons ons ieder geval gezellig!