We gaan verhuizen

 

Nou ja... niet helemaal... Máár het lijkt er op! :)

Bijna een jaar geleden ging onze webshop online. The Dutch Prepper Webshop was - naast een langgekoesterde droom - een probeersel dat zonder echt startkapitaal of investeerders op poten werd gezet. De eerste tijd zou het kleine assortiment en zeer beperkte voorraad moeten gaan zorgen voor genoeg omzet om het assortiment steeds een beetje te kunnen uitbreiden.  

Missie geslaagd

Ons probeersel werd al snel een overwinning op critici en een waardering voor onze inzet. Inmiddels heeft The Dutch Prepper Webshop een aardig assortiment waarvan het grootste gedeelte keurig op voorraad ligt én zijn we trots op het aantal bestellingen die wij mogen ontvangen. We durven dan ook wel met enige zekerheid aannemen dat er genoeg te doen valt voor het groeiende aantal gelijkgezinde.

De verhuizing 

De webshop zelf is op het moment ondergebracht bij Starteenwinkel.nl Dit is een bedrijf dat in de vorm van een abonnement haar klanten in staat stelt op een makkelijke manier een webwinkel op te zetten in een zeer gebruiksvriendelijke omgeving.

Ondanks het feit dat wij zeer tevreden zijn over de diensten van Starteenwinkel.nl hebben wij er toch voor gekozen om ons avontuur voort te zetten met een webshop die wij helemaal zelf gaan opbouwen en inrichten. De keuze voor een nieuwe webshop werd o.a. bepaald door zaken als: een grotere vrijheid m.b.t. design en productpresentatie, het verlagen van de kosten voor de webdiensten én het minder afhankelijk zijn van andere partijen.   

De nieuwe webshop

Natuurlijk zijn wij al enkele weken bezig met het treffen van voorbereidingen en zijn inmiddels begonnen met de inrichting. Als alles een beetje mee zit gaan we eind mei online met de compleet nieuwe webshop. Uiteraard zal deze 'verhuizing' en onze eerste verjaardag niet zonder enige vorm van plezier aan jullie aandacht voorbij.   

Houd onze website, webshop of onze social media kanalen de aankomende tijd dus goed in de gaten!