Webwinkelkeurmerk

 

Trots op een logische volgende stap...

Het krioelt inmiddels van de webwinkels en er komen iedere maand honderden bij. Maar waarmee onderscheid een goede en betrouwbare webwinkel zich van de rest?

Keuze van het keurmerk

Aller eerst is het belangrijk dat je als consument kan zien dat een (web)winkelier ten goede trouw is en dit ook graag aan de consument toont. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een webwinkel keurmerk met een onafhankelijke geschillen commissie. Ook The Dutch Prepper wil graag aan haar bezoekers laten zien dat wij echt het beste voor hebben met onze bezoekers en eventuele consumenten. Daarom voeren wij sinds kort voor onze webshop het Webwinkel Keur.

Dat de keuze op dit keurmerk viel, is vanwege de goede recensies en het een betaalbaar keurmerk betreft. Veel keurmerken zijn behoorlijk prijzig en gezien het feit dat The Ducth Prepper (Webshop) voor alle teamleden nog altijd een tijdrovende (maar geweldige fijne) onderneming is náást zijn of haar vaste baan, maakte het een logische keuze. 

De WebwinkelKeur Widget

Een leuke extra is de mogelijkheid om klantenervaringen weer te geven d.m.v. een zogenaamde widget. Het geeft ons een kijk op de beleving van de klant en het geeft jou als eventuele nieuwe klant een beeld van onze service en producten.